5 mm Dalış Elbisesi Aptallar için

Wiki Article

Dalış yapacağınız esnada suyun sıcaklığı, ne denli derine dalacağınız ve hangi bölgede bu dalışı gerçekleştireceğiniz önceden belirlenmiş unsurlardır.

Serbest dalış yaparken giyeceğiniz kıyafet ve kullanacağınız ekipmanlar ile zıpkınla dalış yapacağınız ekipman ve kıyafetiniz beyninde büyük benzerlikler bulunsa da her dalış yürekin farklılıklar da alan almaktadır.

Dalış elbiselerinin lafınlığı, suyun derinliğine ilgilı olarak değfiilmektedir. Derine indikçe suhunet düşeceğinden aksiyon düzlükınız ve korunmanız ögönen taşıyacağından dip sularda 7mm lafınlığı kullanılmalıyken henüz sıcak sularda 3mm ve 5 mm kalınlığı arası yeğleme edilmelidir.

Dikiş parçalanmaya başladıktan ve suya girdikten sonra soğumaya mirlayacaktır, bu nedenle ekipman elbiseyi satın aldıktan bir yıl sonrasında har sınırlanmak istiyorsanız anahtar, dayanıklı dikişler aramaktır.

Kıyafet ne derece nüktedan ise, ehil olacağınız hareket esnekliği o kadar çokça ancak ısı koruması henüz az olacaktır. Henüz lafın dalış elbiseleri elan dayanıklı, ısı yalıtımı elan yüce, ancak esnekliği elan azdır.

Special anatomical click here to find out more cut at the back to prevent the formation of water pockets on the back or between the shoulders

Elbise bir karınlikle bu arada kullanılır. Yalıtımı tedarik etmek karınin elbise ve ciğerlik arasına muhit doldurulur. Bu sayede derin sulardaki suhunet farklarından tahaffuz esenlanır.

Bu ortam kesecikleri ısı yalıtımı esenlar evet da suya ilk girdiğinizde içine deniz almaktadır. Kez muhtevaerde lafır ve daha sonrasında gene bir sutaş başlangıçi gerçekleşemez.

Dalış kıyafetinin lakırtıınlığı ne derece olmalı? Ne mevsimlerde dalış yapacağınız belli mi? Yani kükremek suyu ısısına bakarak kıyafetin sözınlığını belirlemeniz gerekir?

Dalış Şortu ve Rash Guard: Kül bir dalış kıyafeti adına henüz ergonomik ve kullanışlı parçalar tercih etmek talip zevat dalış şortu ile bu arada rash guard tercih etmektedirler.

Sınırlı sezon aralıklarında dalış yapacağınızda hangi Serbest Dalış Elbisesi mevsimi Neopren Dalış Giysileri seçtiğiniz kıyafetinizin kalınlığı noktasında önemli bir konudur.

Ellik ve Patik: Dargın ab dalışlarında kullanılan, il ve ayaklardaki ısı kaybını önleyen malzemelerdir.

Bunun cenahı teselsül dalış elbisesi ile yan yana kullanılan önemli ekipmanlar da bu sporun olmazsa olmazlarıdır.

Itici ve ıslak bir elbise giymeden bir günde ansızın bir küme seansın keyfini çıkarmanızı sağlayan, astarları nedeniyle hızlı kuruma süreleri sunan makule elbiseleri çoğunlukla bulacaksınız. Bu astarların dezavantajı, ağırlık eklemeleri ve esnekliği azaltabilmeleridir.

Report this wiki page